Uitvaart Kang Soo-Youn, actrice is overleden

In een ziekenhuis in Seoul is actrice Kang Soo-Youn op 55 jarige leeftijd overleden. Ze was een ster in Zuid Korea, Nadat ze eerst te maken kreeg met een hartstilstand, stierf ze twee dagen later aan de gevolgen van een hersenbloeding, zo maakte de entertainmentwebsite ‘Deadline’ bekend. Over de uitvaart van de gevierde actrice zijn geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Kang Soo-Youn; actrice is overleden op 55-jarige leeftijd

Kang Soo-Youn was een ster in Zuid Korea. Ze was bovendien de eerste Koreaanse die een prijs kreeg op het filmfestival van Venetië. Ze kreeg die prijs voor haar rol in de film ‘The Surrogate Woman’ in 1987. Twee jaar later, in 1989, kreeg ze op het filmfestival in Moskou opnieuw een prijs voor haar rol in de film ‘Come Come Come Upward’. Ze kreeg de prijs in de categorie beste actrice. Binnen de Koreaanse filmwereld is geschokt gereageerd op het overlijden van Kang Soo-Youn. Zo liet regisseur Bong Joon-ho weten diep bedroefd te zijn door het overlijden van de actrice. ‘Ik heb haar onlangs nog ontmoet’, zo liet hij weten.

Deel jouw herinneringen aan Kang Soo-Youn op deze website

Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid? En ken jij de voordelen van het afsluiten van een uitvaartverzekering? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl worden de beste verzekeringen aan jou voorgesteld. Door ze hier op de website met elkaar te vergelijken kies je altijd de voor jou beste verzekering. Heb jij speciale herinneringen aan actrice Kang Soo-Youn? Deel die dan met ons hier op de website, onderaan deze pagina. Er is daar ook gelegenheid om condoleances over te brengen aan de nabestaanden van Kang Soo-Youn.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie