Uitvaart Mohammed Rabbae, politicus is overleden

Mohammed Rabbae is op 81-jarige leeftijd overleden. Dat heeft het bestuur van het Landelijk Beraad Marokkanen bekend gemaakt. Over zowel de uitvaart als over de doodsoorzaak van Rabbae zijn geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Mohammed Rabbae; politicus is 81 jaar oud geworden

Mohammed Rabbae werd geboren in Marokko en hij was in 1994 samen met Ina Brouwer duo lijsttrekker van Groen Links. Hij zat namens die partij van 1994 tot 2002 in de Tweede Kamer. In 2010 zegde Rabbae zijn lidmaatschap bij de partij op. Hij wilde zich vrijer kunnen beween binnen het politieke debat en was het bovendien niet eens met de lager plek op de lijst die hij kreeg.

Wethouder van Leiden

Rabbae werd vervolgens twee jaar wethouder van Leiden. Later werd hijvoorzitter van het Landelijk Beraad Marokkanen. Tijdens zijn voorzitterschap keerde hij zich fel tegen PVV voorman Geert Wilders. Hij deed zelfs aangifte na de bekende ‘Minder Marokkanen’ uitspraak waarvoor Wilders uiteindelijk werd veroordeeld voor groepsbelediging.

Deel jouw herinneringen aan Mohammed Rabbae op deze website

Heb jij wel eens nagedacht over jouw eigen afscheid en heb jij in dat kader al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering. Ook worden de beste verzekeraars aan jou voorgesteld. Je kunt ze vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken. Heb jij speciale herinneringen aan Mohammed Rabbae? Deel die dan met ons hier op de website. Er is ook gelegenheid om jouw condoleances over te brengen aan de nabestaanden van de overleden politicus.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Mohammed Rabbae, politicus is overleden”

  1. Rabbae, vriend van mijn achterburen, Een grote Marokkaanse familie uit mijn jeugd!
    Als ik wat had kunnen betekenen, had ik Groen Links mét Mohamed de zegen voor Nederland genoemd!
    In gods naam zal hij rusten in vrede.

    Beantwoorden

Plaats een reactie