Uitvaart Rae Allen, The Sopranos actrice is overleden

Rae Allen is overleden. Allen genoot grote bekendheid vanwege met name haar rol in de mateloos populaire serie The Sopranos. Allen werd 95 jaar en ze overleed in haar slaap. Lees hier over de uitvaart Rae Allen, The Sopranos actrice is overleden.

Uitvaart Rae Allen, The Sopranos actrice is overleden op 95-jarige leeftijd

Rae Allen had de rol als Quintina Blundetto in The Sopranos. Ze speelde de zus van moede Livia, een van de hoofdpersonages van de bekroonde serie. Behalve bekendheid vanwege haar optreden in The Sopranos, was ze ook al een graag geziene gast in de musical- en de toneelwereld. Zo speelde ze in de musical ‘Damn Yankees’ en schitterde ze in het bekende toneelstuk ‘Traveler without Luggage’. Voor haar rol in ‘And Miss Reardon Drinks a Little’ ontving Rae Allen zelfs de bekende Tony Award, als we spreken van het jaar 1971.

Stap naar de filmwereld kon niet uitblijven

De stap naar de filmwereld kon na de vele successen niet uitblijven. Zo speelde ze voorname rollen in onder andere The Untouchables, Car 54 en All in the Family. De zeer succesvolle Rae Allen laat op 95-jarige leeftijd de nichtjes Laura en Betty Cosgrow achter.

Deel hier je herinneringen aan Rae Allen

Koester jij warme herinneringen aan Rae Allen? Dan kun je die met ons delen op deze website, helemaal onderaan deze pagina. Je krijgt er eveneens de ruimte om condoleances over te brengen aan de nabestaanden van de actrice.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie