Uitvaart Prinses Christina, op 72-jarige leeftijd overleden

Vanochtend is prinses Christina op 72-jarige leeftijd overleden als gevolg van botkanker. Toen ze overleed was op op Paleis Noordeinde in Den Haag. Lees meer over haar leven, de crematie en over uitvaart prinses Christina.

Crematie Prinses Christina

Prinses Christina is overgebracht naar Koepel van Fagel. Dit is dichtbij Paleis Noordeinde. De prinses heeft in haar uitvaartwensen gekozen voor een crematie. De crematie zal in besloten kring plaatsvinden.

Leven van Prinses Christina

Prinses Christina was de vierde dochter van koningin Juliana en prins Bernhard. Ze is geboren met een oogafwijking als gevolg van rode hond. Prinses Christina was de jongste zus van prinses Beatrix. In 1975 trouwde ze met Jorge Guillermo. Ze woonde met hem en haar drie kinderen in Italië en in de Verenigde Staten.

Koning Willem-Alexander en Máxima verdrietig

Via Twitter laten Koning Willem-Alexander en koningin Máxima weten verdrietig te zijn: “Christina was een markante persoonlijkheid met een warm hart. Met haar muzikale gedrevenheid en talent wist zij velen te beroeren. Wij koesteren de vele mooie herinneringen aan haar.”

Condoleanceregister Prinses Christina

Het is mogelijk om nabestaanden van Prinses Christina te condoleren met het verlies. Dat kan hieronder:

3.4/5 - (5 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert

5 gedachten over “Uitvaart Prinses Christina, op 72-jarige leeftijd overleden”

 1. Wat een treurig bericht.
  Alle familieleden wens ik heel veel sterkte en kracht om dit verlies te dragen.
  Hoop dat de mooie herinneringen aan Prinses Christina U een troost zullen zijn.
  Gods zegen.

  Beantwoorden
 2. Langs deze weg wilde ik de familie ,de kinderen en kleinkinderen van HKH Prinses Christina condoleren met het verlies van hun moeder, oma, zuster en tante. Haar muzikale talenten zullen we niet vergeten.

  Beantwoorden
 3. Heel veel sterkte met het gemis van uw moeder, oma, zuster, en tante. Weet dat u met uw verdriet altijd kunt bouwen op onze Vader in de hemel. Moge u daar uw kracht vinden om dit grote verlies te kunnen dragen.
  Gods zegen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie