Uitvaart Polo de Haas, pianist is overleden

Polo de Haas is overleden. De Nederlandse pianist is 88 jaar geworden. Een paar dagen geleden werd De Haas opgenomen met ernstige longklachten en overleed enkele dagen later in zijn slaap en omringd door zijn familie. Over de uitvaart van Polo de Haas is nog niets bekend gemaakt.

Uitvaart Polo de Haas; concertpianist is 88 jaar geworden

De Haas was een geliefd concertpianist. Zijn overleden werd door vrienden via de social media bekend gemaakt. Polo de Haas studeerde aan het Conservatorium in Amsterdam en trad op met talloze symfonieorkesten en was veel te zien en te horen op de radio en de televisie. Polo de Haas werd ook wel een pianistische duizendpoot genoemd. Hij beheerste alle genres; van klassiek en jazz tot aan het werk van Ramses Shaffy. Niet voor niets maakte hij onderdeel uit van het legendarische programma Shaffy Chantant.

Pianist bracht in 2021 nog een cd uit

Polo de Haas bracht in 2021 nog een dubbel cd uit. Deze cd luisterde naar de titel ‘1980 en 2020 Piano Improvisations’. Dit bleek dus achteraf het laatste meesterwerk dat de Haas uitbracht en voor ons achterlaat. Heb jij overigens wel eens stilgestaan bij het afscheid en bij het belang van het afsluiten van een uitvaartverzekering? Op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je er alles over en kun je de beste verzekeringen met elkaar vergelijken. Doe je dat, dan weet je zeker dat je de voor jou beste keuze maakt.

Deel jouw herinneringen aan Polo de Haas

Heb jij speciale herinneringen aan Polo de Haas? Deel die dan op deze website, helemaal onderaan de pagina, met ons. Je kunt ook jouw condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de overleden pianist.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie