Uitvaart Piet Onings, bollenhandelaar is overleden

Bollenhandelaar Piet Onings is overleden. Hij is 96 jaar oud geworden. Over de doodsoorzaak en de uitvaart zijn nog geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Piet Onings, bollenhandelaar is op 96-jarige leeftijd overleden

Piet Onings was medeoprichter van Tuinbouwbedrijf Onings Holland Flowerbulbs. Hij leidde samen het bedrijf met zijn broer Henk, die in 2003 overleed, Samen met Henk vormde hij de tweede generatie van het familiebedrijf dat in 1935 startte als P.F. Onings Bloembollenbedrijf. Piet Onings was de oudste van een gezin met dertien kinderen. Hij vervulde zijn dienstplicht in Nederlands Indië en stapte in de vijftiger jaren in het familiebedrijf. In de zestiger jaren verlegde hij de koers van het bedrijf en richtte het zich op de import van leliebollen uit Japan. Daardoor groeide het bedrijf, In de tachtiger en negentiger jaren richtte de onderneming zich meer en meer op de export en opnieuw groeide het bedrijf explosief.

Breng condoleances over aan de nabestaanden van Piet Onings

Dertig jaar geleden droeg hij het bedrijf over aan de derde generatie. Wel kweekte hij nog lange tijd bloemen in zijn hobbykas en maakte hij bollenpakketten. Piet Onings laat een vrouw, zes kinderen, dertien kleinkinderen en twaalf achterkleinkinderen achter. Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Piet Onings? Dat kan hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie