Uitvaart Henk van Teunenbroek, Lid van Verdienste Ajax is overleden

In Amsterdam is Henk van Teunenbroek overleden. Van Teunenbroek is 82 jaar oud geworden en kan gericht Mister Ajax genoemd worden. Waaraan Van Teunenbroek is overleden, is niet bekend gemakt. Ook over de uitvaart is nog niets bekend gemaakt.

Uitvaart Henk van Teunenbroek, Mister Ajax is 82 jaar oud geworden

Van Teunenbroek heeft grote verdiensten voor zijn club Ajax. Hij werd in 1939 geboren en belandde via zijn talentvolle zoon bij de jeugdopleiding bij Ajax. Nadat hij in 1972 donateur geworden was, werd hij in 1976 leider binnen de jeugdafdeling. Dit bleef jij 37 jaar land doen. Hij begeleidde zowel de allerjongsten maar ook de oudere telanten van de club. Hij behaalde grote successen, waarbij de landstitel in 2010/2011 met de D1 toch wel een hoogtepunt genoemd mag worden. Tijdens zijn periode bij de Amsterdammers werkte hij samen met spelers als Richard Witschge, Michel Kreek, John Heitinga, Wesley Sneijder en Matthijs de Ligt. Van Teunenbroek bezocht ook 28 jaar land alle thuiswedstrijden van de club. Dit omdat hij toen de mascottes van de club begeleidde.

Wil jij jouw condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Henk van Teunenbroek? Dat kan hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

5/5 - (1 stemmen)
Redactie

2 gedachten over “Uitvaart Henk van Teunenbroek, Lid van Verdienste Ajax is overleden”

  1. Beste nabestaande familie van menner Van Teunenbroek. Ajax 1989, ik begin bij een nieuwe club op advies van mijn vader, ik ben 11 jaar oud. Aangekomen bij de Meer wordt ik ontvangen door mijn trainer en de coach. De eerste kennimaking met menneer Van Teunenbroek zorgde er voor dat ik me direct op mijn gemak voelde. De spanning werd minder en het gevoel van veiligheid werd vergroot. Bedankt voor alle hulp en begeleiding. Je was een groot mens. Heel veel sterkte met dit verlies, ik zou graag een laatste groet willen geven asn Menneer van Teunenbroek. Namens ajax jeugd 1989/1992

    Beantwoorden
  2. Geachte heer Van Teunenbroek, U was een geweldig goede jeugdleider en in andere functies bij ons aller Ajax. Ik heb u in 1995 als gastheer van Willem II meegemaakt bij het toenmalige C en D toernooi in Tilburg. Sterkte aan uw familie. RIP.

    Beantwoorden

Plaats een reactie