Uitvaart Hary Geritz, bestuurder is overleden

Bestuurder Hary Geritz is op 54-jarige leeftijd overleden. Geritz overleed aan de gevolgen van een noodlottig ongeval tijdens zijn vakantie in Slovenië. Wanneer de uitvaart van Geritz plaatsvindt, is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Harry Geritz, bestuurder is 54 jaar oud geworden

Harry Geritz was onder meer MT-lid bij de Nederlandse Emissieautoriteit, de NEa. Ook was hij hoofd van de afdeling Energie voor Vervoer. Geritz was een zeer gewaardeerde en geliefde leidinggevende. Collega’s omschrijven hem als betrokken en attent. Hij wist als geen ander medewerkers en collega’s te prikkelen, inspireren en te ondersteunen. Hij hielp ze allemaal verder in hun persoonlijke leven. Harry Geritz was dus zeer geliefd en zal bijzonder gemist worden.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Harry Geritz? Dat kan hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

2 gedachten over “Uitvaart Hary Geritz, bestuurder is overleden”

 1. Nadat ik van de week een geboortekaartje tegenkwam van Luna( waar we nog op kraamvisite zijn geweest).
  Ging ik eens kijken of ik iets van Harry kondigden op internet, en stuitte op t overlijdens bericht van Harrie.
  We schrokken er erg van.
  Wij waren tegelijk op wereldreis( 1997,1998) en hebben Harrie en Marijke zowel voor hun reis als onderweg( 2 x in Australie) ontmoet. Ook daarna nog verschillende keren in Nederland. Ook al is t intussen 7 maanden geleden ,we leven erg met jullie allemaal mee.
  Gr. Wilma en Jos Buenen,
  Rosmalen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie