Uitvaart Pierre van Rooden SP raadslid is overleden

Pierre van Rooden is overleden. Het voormalig raadslid en fractievoorzitter van de SP in Hilversum is slechts 56 jaar geworden. Hij overleed aan de gevolgen van een slopende ziekte. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden, is niet bekend.

Uitvaart Pierre van Rooden, hij is slechts 56 jaar oud geworden

‘Pierre was een heel bijzondere man. Iemand die echt gericht was op de inhoud’, liet de huidige fractievoorzitter Paul Vonk weten. ‘Ik wist dat Pierre ziek was. Toch ben ik enorm geschrokken door zijn overlijden.’ Van Rooden meldde zich in 2010 aan bij de SP in Hilversum. Twee jaar later was hij raadslid en in 2020 werd hij fractievoorzitter. Toen hij ziek werd, moest hij zijn taken neerleggen. Het raadswerk was voor Van Rooden ontzettend belangrijk. Daar lag zijn grote passie. Zelfs toen hij al ernstig ziek was, volgde hij nog alle politieke nieuwtjes. Pierre van Rooden wordt getypeerd als een man die fel uit de hoek kon komen, maar bovenal ontzettend lief was.

Wil jij de nabestaanden van Pierre van Rooden condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie