Uitvaart Pierre Janssens, oud-burgemeester Hoorn is overleden

Pierre Janssens is overleden. De voormalig burgemeester van de gemeente Hoorn nis 82 jaar oud geworden. Over de doodsoorzaak is niets bekend gemaakt. Over de uitvaart van Janssens is wel het een en ander bekend Zo is er op donderdag 26 mei van 19.30 uur tot 20.30 uur de gelegenheid om afscheid te nemen van Janssens en om de familie te condoleren. Dit kan in de Oosterkerk in Hoorn. Een dag later zal Janssens in besloten kring ter aarde besteld worden.

Uitvaart Pierre Janssens, oud-burgemeester Hoorn is 82 jaar oud geworden

Janssens was van 1982 tot 2003 burgemeester van Hoorn. Daarvoor was hij van 1975 tot 1982 burgemeester van de gemeente Wormer en weer daarvoor was hij actief als raadslid van de gemeente Monnickendam. Ook was hij wetenschappelijk medewerker bij de Wiardi Beckman Stichting en was de geboren PvdA’er actief bij de gemeente Amsterdam en was hij werkzaam bij de universiteit in Amsterdam.

Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je – onderaan deze pagina- condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Pierre Janssens, voormalig burgemeester van Hoorn en Wormer.

5/5 - (4 stemmen)
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Pierre Janssens, oud-burgemeester Hoorn is overleden”

  1. Pierre kwam op een gegeven ogenblik bij ons in GalerieOOST99 aan tafel zitten en deed alsof hij er altijd bij geweest was. Hij vond het nodig om ons hierbij behulpzaam te zijn. Hij gaf commentaar en vooral veel adviezen. Hij draaide zijn hand er niet voor om, indien nodig, foldertjes in brievenbussen te stoppen. Pierre hoefde alleen maar de straat over te steken om de galerie binnen te stappen. Wij wensen je waar je ook bent een fantastisch verblijf toe.

    Raymond,Anni,Marjan,Caroline en Ron

    GalerieOOST99.

    Beantwoorden

Plaats een reactie