Uitvaart Paul Beving, politicus is overleden

De Amsterdamse politicus Paul Beving is overleden. Hij is zeventig jaar geworden. Beving had al langer gezondheidsklachten. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Paul Beving, politicus is zeventig jaar geworden

De laatste jaren was Beving namens 50Plus actief. Hij werd omschreven als een authentiek en vooral lieve man. In totaal was Beving liefst dertig jaar actief binnen de Amsterdamse politiek. In de jaren negentig was hij voor Vereniging De Rivierenbuurt wethouder in dat stadsdeel, tegenwoordig Zuid. Behalve politiek betrokken was Beving ook maatschappelijk erg betrokken. Zo was hij bestuurder van de Stichting Kindermonument. Beving was de laatste maanden vanwege een afnemende gezondheid al afwezig. Toch kwam zijn overlijden voor de meeste mensen erg onverwacht. ‘Paul hield van de Rivierenbuurt. Namens de raad en het college wens ik de nabestaanden hele erg veel sterkte’, reageerde burgemeester Femke Halsema op het overlijden van Beving.

Wil jij de nabestaanden van Paul Beving condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

5 gedachten over “Uitvaart Paul Beving, politicus is overleden”

 1. Beste familie, vrienden,

  Heel veel sterkte met dit verlies. De familie Neijssel heeft jaren lang met Paul samengewerkt via stadsdeel, speeltuin vereniging Amsterdam Zuid en Stichting kindermonument. Zijn stem klinkt nog altijd in ons hoofd en al helemaal zijn lach. Hij zal zeer gemist worden.

  Beantwoorden
 2. Bij deze wil ik de familie condoleren met dit grote verlies van Paul,
  Ik heb mooi herinneringen aan Paul in het Stadsdeel Rivierenbuurt ,
  Waar ik menig heerlijke lunchen voor hem maakte
  en zijn bulderende lach zal ik nooit vergeten,
  een bijzonder lieve man , een mensen mens ,
  dag Paul rust zacht .
  Kantineke ( Ineke Gunzeln )

  Beantwoorden
 3. Ik hoor zojuist dat Paul is overleden. Ik wil zijn vrouw, neef en verdere familie heel veel sterkte wensen met dit grote verlies! Ik heb 6 jaar met Paul samengewerkt als zijn secretaresse bij stadsdeel ZuiderAmstel. Jaren later belde hij mij: “Mar, je raad het nooit, ik ga trouwen en wil dat jij daar bij bent”.
  Lieve Paul, rust zacht, ik zal je nooit vergeten!

  Beantwoorden
 4. Wijkraad Zuid – West Amsterdam condoleert de nabestaanden van de heer Paul Beving langs deze. De Wijkraad bestaat uit 23 bewonersorganisaties in Amsterdam Zuid West. Wij kennen de heer Beving als een deskundig en sociaal bewogen persoon, een uitmuntend stadsdeelbestuurder bij voormalig Stadsdeel Zuider Amstel en later ook als lid van de Gemeenteraad Amsterdam. Wij zijn zeer dankbaar voor de vele jaren van zeer plezierige samenwerking. Zijn aandenken strekt velen tot zegen!

  Beantwoorden

Plaats een reactie