Uitvaart Patrick Buijs, rollende sportgek is overleden

Patrick Buijs, in Hellevoetsluis ook wel bekend als de rollende sportgek, is overleden. Buijs overleed op 45-jarge leeftijd aan de gevolgen van een agressieve vorm van slokdarmkanker. Wanneer de uitvaart van Buijs precies plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Patrick Buijs, rollende sportgek is maar 45 jaar oud geworden

Buijs werd twee maanden te vroeg geboren. Vanwege zuurstoftekort raakte hij verlamd aan zijn benen en zat hij dus vanaf de geboorte al in een rolstoel. Dat weerhield hem er niet van om zelf actief te sporten en om verschillende functies binnen de sportwereld te bekleden. Zo was hij actief voor basketbalclubs The Hurricanes en was hij actief als secretaris bij hockeyclub Voorne. Ook was hij jarenlang scheidsrechterbegeleider van handbalclub Helius. Ook was hij een kwart eeuw secretaris van het bedrijvenvoetbal in Hellevoetsluis. Om deze redenen werd ‘rollende sportgek’ zijn bijnaam. Toen hij getroffen werd door kanker, maakte hij dat zelf via Facebook bekend. Het nieuws sloeg destijds als een bom in.

Wil jij de nabestaanden van Patrick Buijs condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie