Zij overleden in 2022

Ook in 2022 zijn ons weer een groot aantal bekende mensen overleden. Hierbij een selectie van bekende mensen uit binnen- en buitenland die in 2022 hun laatste adem uitbliezen. Onderaan deze pagina op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je de nabestaanden een hart onder de riem steken.

Piet Paulusman en Jan Rot

In januari van dit jaar overleed Sidney Poitier op 94-jarige leeftijd en blies ook Meat Loaf – bekend van de hit ‘Paradise bij the Dashboard Light’ – zijn laatste adem uit. In januari overleed ook Feyenoord icoon Wim Jansen. Hij werd 75 jaar oud en kreeg een groots afscheid van zijn club. Ook Max Moskowicz senior overleed in januari 2022. Hij is 95 jaar oud geworden. De bekende SBS6 weerman Piet Paulusma overleed in februari na een slopende ziekte die hij lang geheim hield voor de buitenwereld. De weerman werd 65 jaar. Madeleine Albright en William Hunt kwamen in maart van dit jaar te overlijden. In april ontvielen ons oud-ombudsman Alex Brennikmeijer (75), Jan Rot (64), Henny Vrienten, de frontman van Doe Maar en ook voetbalmakelaar Mino Raiola.

Bram Peper en Michail Gorbatsjov

Mary ‘Sis van Rossem overleed in mei van dit jaar op 77-jarige leeftijd. In dezelfde maand overleden ook schrijver Jeroen Brouwers, Mient Jan Faber en Willibrord Frequin, die tachtig jaar oud werd. In juni van 2022 overleed schaatsster Stien Kaiser en in juli moesten we afscheid nemen van schrijver Remco Campert (92). In augustus overleed de bekende zangeres Olivia Newton John (73) en hetzelfde gold voor Bram Peper en voormalig leider van de Sovjet-Unie, Michail Gorbatsjov. Oud-Ajax keeper Piet Schrijvers overleed in september op 75-jarige leeftijd. In dezelfde maand overleed ook Koningin Elizabeth op 96-jaroge leeftijd en hetzelfde gold voor zanger Coolio.

Pierre Kartner en Joop Dikmans

Leonie Sazias overleed aan de gevolgen van een slopende ziekte in oktober. Een maand later moesten we afscheid nemen van zanger Pierre Kartner, zangeres Irene Cara en Chrstine McVie, bekend van Fleetwood Mac. In december liet Kirstie Alley het leven, terwijl Han Peekel ook kwam te overlijden. Joop Dikmans overleed op 92-jarige leeftijd en ook John Leddy kwam te overlijden op 92-jarige leeftijd. Ook Maxi Jazz, de bekende frontman van Faithless, blies in december zijn laatste adem uit. Hij werd na een kort ziekbed 65 jaar oud.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie