Uitvaart Hub van Laar, instrumentenmaker is overleden

In Margraten is instrumentenmaker Hub van Laar overleden. De bekende instrumentenmaker is slechts 58 jaar oud geworden. Waaraan hij precies is overleden, is niet bekend gemaakt. Van Laar wordt op 31 december gecremeerd en de uitvaartdienst vindt dan plaats vanuit de kerk in Margraten.

Uitvaart Hub van Laar, instrumentenmaker is slechts 58 jaar oud geworden

Hub van Laar begin in 1990 met het bouwen van met name trompetten en bugels. Meteen vanaf het begin ging het goed met Van Laar Trumpets, dat later wereldwijde bekendheid genoot. Zeker onder koperblazers was de zaak van Van Laar een wereldwijd begrip. Van Laar bouwde zijn instrumenten op zeer traditionele wijze. Hij maakte alle onderdelen in eigen beheer en de instrumenten werden of in Nederland of in Duitsland, waar ook een vestiging was, gemaakt. Gemiddeld genomen produceerde Van Laar één instrument per dag. Van Van Laar was bekend dat het een echte workaholic was. Zo sliep hij gemiddelde tussen de vier en de vijf uur per nacht.

Wil jij de nabestaanden van Hub van Laar condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl. helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie