Uitvaart Nico de Bruijn, Feyenoorder is overleden

Feyenoord heeft op de eigen website gemeld dat Nico de Bruijn is overleden. De Bruijn is 87 jaar oud geworden. Over de doodsoorzaak en over de uitvaart van de Feyenoorder zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Nico de Bruijn, Feyenoorder maakte 23 goals in de hoofdmacht

De Bruijn werd vooral bekend vanwege zijn doelpunt dat hij maakte in 1955 in de uitwedstrijd tegen Alkmaar’54. Het was de laatste goal in de periode dat Feyenoord uitkwam in het amateurvoetbal. In de periode tussen 1952 en 1956 speelde Nico de Bruijn in totaal 56 duels voor de Rotterdammers. In deze wedstrijden kwam hij in totaal 23 keer tot scoren.

Deel hier jouw herinneringen aan Nico de Bruijn

Heb jij wel eens nagedacht over jouw eigen afscheid en heb jij in dat kader al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering. De beste verzekeraars worden nader aan je voorgesteld en bovendien kun je hier de verschillende verzekeringen goed met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk kies je altijd de voor jou beste verzekering. Heb jij speciale herinneringen aan Nico de Bruijn? Deel die dan hier op de website met ons. Je krijgt onderaan deze pagina eveneens de ruimte om de condoleances over te brengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie