Uitvaart Lil Keed, rapper is overleden

Lil Keed is overleden. Dit trieste nieuws is door zijn broer bekend gemaakt. De Amerikaanse rapper is slechts 24 jaar oud geworden. Over zowel de doodsoorzaak en de uitvaart zijn geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Lid Keed; rapper is slechts 24 jaar oud geworden

Lil Keed’s echte naam was overigens Raqhid Render. Hij was een echte opkomende ster in de hiphop scene in Atlanta en werd bekender en bekender. Zijn laatste album was overigens Trapped on Cleveland. Op dat album werkte hij samen met erkende sterren als Travis Scott, Young Thug en ook Chris Brown.

Deel jouw herinneringen aan Lil Keed op deze website met ons

Heb jij overigens wel eens nagedacht over jouw eigen afscheid? En heb jij in dat kader wel een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je alles over deze verzekering lezen. Ook worden de beste verzekeringen aan jou voorgesteld. Je kunt de verzekeringen met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken. Heb jij speciale herinneringen aan Lid Keed? Deel die dan met ons op deze website. Je krijgt onderaan deze pagina ook de gelegenheid om condoleances over te brengen aan de nabestaanden van Lil Keed die dus slechts 24 jaar oud mocht worden.

5/5 - (1 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie