Uitvaart Nicholas Evans, schrijver is overleden

De Britse schrijver Nicholas Evans is op 72-jarige leeftijd overleden. Hij overleed aan de gevolgen van een hartaanval. Wanneer de uitvaart van Nicholas Evans plaats zal vinden, is niet bekend gemaakt.

Uitvaart Nicholas Evans, schrijver is 72 jaar oud geworden

Evans genoot vooral bekendheid vanwege zijn boek The Horse Whisperer, een boek dat een wereldwijd succes werd. In totaal werden er meer dan 15 miljoen boeken verkocht. Het boek kwam overigens in 1995 uit. In ons land heette het boek De Paardenfluisteraar overigens en het boek werd in meer dan tien verschillende talen uitgebracht. Het boek werd in 1998 ook verfilmd met onder meer Scarlett Johansson. Verder schreef Evans boeken als The Loop, The Smoke Jumper, The Divide en The Brave. Al in 2008 liet de schrijver bijna het leven vanwege het eten van giftige paddenstoelen. Verder leed hij lange tijd aan ernstig nierfalen. Dat probleem werd opgelost toen hij ene nieuwe nier kreeg van zijn dochter Laura. Evans overleed in Devon.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Nicholas Evans? Dat kan hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie