Uitvaart Nel Tielen, leukste oma van Nederland is overleden

Nel Tielen, in 2017 uitgeroepen tot leukste oma van Nederland, is op 97-jarige leeftijd overleden. Ze overleed aan ouderdom, omringd door haar kinderen en kleinkinderen. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Nel Tielen, ze is 97 jaar oud geworden

Nel Tielen kwam twee keer in haar leven in het nieuws. Zo werd ze in 2017 door de NPO uitgeroepen tot leukste oma van Nederland. In dat kader kreeg ze een heuse Granny Award uitgereikt door niemand minder dan DJ Gerard Ekdom. Later werd ze slachtoffer van oplichting. ‘Ik snap niet dat er zulke slechte mensen op de wereld zijn’, liet ze destijds weten. Nel Tielen werd in 1926 geboren in Den Haag. Ze trouwde, op Aruba, met Herman Tielen die zestien jaar geleden kwam te overlijden. Samen kregen ze vier kinderen, acht kleinkinderen en tien achterkleinkinderen. Nel Tielen woonde tot aan haar dood helemaal zelfstandig. Ze was nog zeer actief op Facebook en bezocht tentoonstellingen en musea. In alles was Nel Tielen een heel bijzondere oma, moeder en oma.

Wil jij de nabestaanden van Nel Tielen condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie