Uitvaart Theo Meijer, Tweede Kamerlid is overleden

In zijn woonplaats Uden is Theo Meijer overleden. Hij is 76 jaar oud geworden. Over de doodsoorzaak zijn geen nadere mededelingen gedaan. Ook is nog niet bekend wanneer de uitvaart plaats zal vinden.

Uitvaart Theo Meijer, hij is 76 jaar oud geworden

Theo Meijer was lid van de Tweede Kamer maar is vooral bekend geworden als voorzitter van de enquêtecommissie die onderzoek deed naar de Bijlmerramp. In 1992 stortte een Israëlisch vliegtuig neer in de Bijlmer, waarbij 43 mensen om het even kwamen Onder leiding van Meijer werd onderzoek gedaan naar de oorzaken van deze immense ramp. Meijer was vooral een rustige maar ook vasthoudende voorzitter die zijn werk uitstekend deed. Theo Meijer was van 1996 tot 2003 namens het CDA lid van de Tweede Kamer. Hij was toen onder meer landbouw woordvoerder. Later was hij actief voor Productschappen, Akkerbouw, Diervoeder en Wijn. ‘Ik concentreerde me vooral op politiek handwerk en wilde echt iets voor de samenleving betekenen. heldendaden heb ik niet verricht, maar dat was ook niet mijn doel’, zei Meijer destijds bij het afscheid van de Tweede Kamer.

Wil jij de nabestaanden van Theo Meijer condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (6 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie