Uitvaar Michael Parkinson, presentator is overleden

De bekende BBC presentator en talkshow legende Michael Parkinson is overleden. Hij is 88 jaar oud geworden. Parkinson overleed na een kort ziekbed. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Michael Parkinson, hij is 88 jaar oud geworden

Parkinson was tientallen jaren een bekend gezicht op de Britse televisie. Zo presenteerde hij van 1971 tot 1982 en van 1998 tot 2009 de talkshow Parkinson. In die talkshow ondervroeg hij grote sterren als Muhammad Ali, Elton John en Madonna. Berekend is dat hij in zijn programma zo’n tweeduizend mensen ondervroeg. Voor hij een talkshow startte en op de televisie te zien was, werkte Parkinson voor de kranten The Guardian en Daily Express. Parkinson werd wel ‘Koning van de Talkshow’ genoemd en werd als voorbeeld gezien. Verder maakte hij voor de BBC het programma Give Us A Clue en een ochtendprogramma. Voor zijn verdiensten werd hij in 2008 geridderd.

Wil jij de nabestaanden van Michael Parkinson condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

5/5 - (7 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie