Uitvaart Naomi Judd, zangeres is overleden

Naomi Judd is op 76-jarige leeftijd overleden. Ze overleed precies een dag voor de toetreding in de Country Music Hall of Fame. Naomi Judd was een gekend country zangeres.. Over de doodsoorzaak en over de uitvaart zijn geen nadere mededelingen gedaan. Overigens kreeg ze een dag na haar overleden alsnog een vermelding in de genoemde Country Music Hall of Fame.

Uitvaart Naomi Judd; zangeres is 76 jaar oud geworden

Naomi Judd is vooral bekend geworden in de tachtiger en negentiger jaren toen ze samen met haar dochter optrad (Wynonna) als duo The Judds. Hun succes begon met optredens in de Amerikaanse staat Tennessee. Hun muziek bestond uit een mix van traditionele Blue Grass muziek en popinvloeden. Vaak werden The Judds overigens als zussen aangezien. Dat had alles te maken met het jonge uiterlijk van Naomi Judd. In de Verenigde Staten behaalden The Judds liefst veertien nummer één hits. In totaal verkochten ze ongeveer twintig miljoen albums. Ze kregen voor hun oeuvre zes Emmy’s overhandigd. Ook in ons land was The Judds bekend, niet in de laatste plaats vanwege de hit Why not Me in 1989. Dit nummer stond negen weken in de Top 40 en de hoogste notering was de elfde plaats. En dat was best bijzonder van een country nummer.

Deel jouw herinneringen aan Naomi Judd

Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid? Ken jij de voordelen van het afsluiten van een uitvaartverzekering? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering. Op deze website kun je de verschillende verzekeringen bovendien goed en snel met elkaar vergelijken om zo altijd de voor jou beste keuze te maken. Heb jij speciale herinneringen aan Naomi Judd? Deel die dan met ons hier onderaan de pagina. Daar kun je ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de bekende country zangeres.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie