Topspelers rouwen om dood Mino Raiola

Hij was even bekend als berucht. Duidelijk is echter dat de overleden Mino Raiola erg geliefd was bij de spelers met wie hij werkte. Dat bleek wel enkele dagen na zijn overlijden uit verschillende posts op de sociale media. Zo regeerden Mario Balotelli en Matthijs de Ligt zeer emotioneel op Instagram. Mino Raiola overleed zaterdag op 54 jarige leeftijd. Volgens velen stierf daarmee de meest invloedrijke Nederlander binnen de voetbalindustrie.

Emotionele reacties op overlijden Raiola op Instagram

Al jaren was Raiola vertegenwoordiger van de Italiaan Mario Balotelli, tegenwoordig in Turkije actief. ‘Ik zal altijd bij je zijn’, zo schreef hij op Instagram. ‘Je hulp, advies en grappen blijven altijd in mijn hoofd. Goede reis Mino’. Ook de post van de Nederlander Matthijs de Ligt was veelzeggend. Raiola bracht de transfer van De Ligt van Ajax naar Juventus tot stand. ‘Je had altijd gelijk’, zo liet De Ligt weten op Instagram. ‘Je streed samen met je team voor de spelers, daarom was je zo geliefd. Jij zei dat voetballers jouw zoons en jouw familie waren. Het is aan ons om er nu voor jouw familie te zijn in deze zware periode. Ik houd van je Mino.”

Raiola was er voor de spelers maar vergat zichzelf zeker ook niet

Raiola streed voor zijn spelers maar vergat zichzelf zeker ook niet. Zo gaat het verhaal dat hij aan de transfer van Paul Pogba van Juventus naar Manchester United rond de 49 miljoen euro verdiende. Dit door beide clubs en de speler een rekening te sturen. Raiola speelde echter altijd open kaart. Spelers wisten wat hij aan ze verdiende. Het is nu de vraag of alle topspelers nu bij het bureau van Raiola blijven. Dat bureau bestaat onder meer uit een andere Nederlander, Jose Fortes Rodrigues, oud-speler van onder meer AZ en RBC. De verwachting is toch wel een beetje dat andere zaakwaarnemers alles uit de kast te halen om bepaalde topspelers uit de stal Raiola binnen te halen. Dat is overigens mogelijk, omdat Raiola niet met contracten werkte.

Lees hier alles over de uitvaartverzekering

Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid en heb jij een uitvaartverzekering afgesloten? Op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering. Ook kun je hier de beste verzekeringen goed met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk kies je altijd de voor jou beste verzekering.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie