Uitvaart DJ Delete, DJ is overleden

DJ Delete is overleden. De jonge DJ woonde in het Nederlandse Waalwijk maar was Australiër van geboorte, Over de exacte doodsoorzaak is niets bekend gemaakt. De sympathieke DJ had echter de laatste tijd wel te maken met mentale problemen, iets dat hij deelde met zijn talloze fans. De echte naam van DJ Delete was Ryan Biggs. Over de uitvaart van DJ Delete is verder niets bekend gemaakt. Ondertussen stroomt de social media vol met berichten van geschokte fans.

Uitvaart DJ Delete; dancewereld diep geschokt door veel te vroeg overlijden

Het overlijden van DJ Delete werd zondagmorgen door zijn familie via Instagram wereldkundig gemaakt. Meteen werd de dancewereld ondergedompeld in diepe rouw. Biggs verhuisd eind 2013 van Australië naar Nederland. Dat deed hij om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. Dat lukte overigens prima. DJ Delete was vaste gast op Defqon, Q-BASE, Dominator, Hard Bass en Supremacy. Bekende hits van de veel te vroeg overleden DJ waren ‘Delete’, ‘Lunatic’ en ‘Payback’.

Deel jouw herinneringen aan DJ Delete

Heb jij wel eens nagedacht over jouw overlijden en weet jij hoe verstandig het is om een uitvaartverzekering af te sluiten? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je er alles over en bovendien kun je hier de verzekeringen met elkaar vergelijken. Zo weet je zeker dat je altijd de voor jou beste keuze maakt. Overigens kun je hier op de website – helemaal onderaan de pagina- jouw herinneringen aan DJ Delete met ons delen. Ook is er ruimte om condoleances over te brengen aan de nabestaanden van de veel te vroeg overleden DJ Delete.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie