Uitvaart Modeste M’Bami, voetballer is overleden

Voormalig voetballer Modeste M’Bami is op 40 jarige leeftijd overleden. Hij kwam te overlijden als gevolg van een hartinfarct. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Modeste M’Bami, voetballer is 40 jaar oud geworden

Modeste M’Bami speelde 101 wedstrijden voor Paris Saint Germain. Met die club won hij twee keer de beker. Vervolgens kwam hij uit voor een andere club, Olympique Marseille. In Zuid Frankrijk speelde hij honderd wedstrijden. Verder kwam M’Bami uit voor CS Sedan, het Spaanse Almeria en voetbalde hij ook in China en Saoedi Arabie. M’Bami sloot zijn profloopbaan af bij het Franse Le Have. Met Kameroen won hij in 2000 de gouden medaille tijdens de Olympische Spelen. In totaal speelde hij 38 interlands voor Kameroen. In die wedstrijden wist hij drie keer het net te vinden.

Wil jij de nabestaanden van Modese M’Bami condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.