Uitvaart Mike Hagerty, Friends acteur is overleden

Mike Hagerty is op 67-jarige leeftijd overleden. Hagerty werd vooral bekend vanwege zijn rol in de televisieserie Friends. Over de doodsoorzaak en de uitvaart van Mike Hagerty zijn nog geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Mike Hagerty, acteur overleed op 67-jarige leeftijd

Hagerty overleed in Los Angeles. Hij is vooral bekend geworden als bouwinspecteur Mr. Teeger in de serie Friends, waarin hij in de periode van 1995 tot 2001 zeer regelmatig te zien was. Behalve in de serie Friends was hij eveneens te zien in bekende series als Boston Legal, Brooklyn Nine-Nine, Cheers, Curb Your Enthusiasm, Grey’s Anatomy en Seinfeld. Verder had Hagerty vaste rollen in de FOX-series The Geaorge Caulin Show en in Lucky Louie. Onlangs bekleedde hij nog de rol van Ed Miller in Somebody Somewhere van HBO. De crew van deze serie zegt ‘kapot’ te zijn van zijn overlijden.

Deel jouw herinneringen aan Mike Hagerty op deze website

Heb jij wel eens stilgestaan bij jouw overlijden? En heb jij in dat kader al een uitvaartverzekering afgesloten? Op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering. Ook worden de beste verzekeraars aan jou voorgesteld. Je kunt ze vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken. Heb jij speciale herinneringen aan Mike Hagerty? Deel die dan hier op deze website, onderaan deze pagina. Je kunt daar ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Mike Hagerty.

5/5 - (5 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie