Uitvaart Kelly Meafua, rugby speler is overleden

Kelly Meafua is op 32-jarige leeftijd overleden. De bekende rugbyspeler overleefde een val van een hoogte van 22 meter niet. Meafua was rugby international van Samoa en speelde voor de Franse club USM Sapiac. Die club maakte ook het overlijden wereldkundig. Over de uitvaart van Kelly Meafua zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Kelly Meafua, rugby international is slechts 32 jaar oud geworden

Meafua keerde na een avondje stappen terug en viel van een 22 meter hoge brug. Hij belande in de rivier de Tarn. Van opzet was geen sprake, van een noodlottig ongeval wél. Teamgenot Christopher Vaotoa was erbij en sprong in de rivier om zijn ploeggenoot te redden. Zonder succes. Niet veel later werd het lichaam van Meafua in de rivier aangetroffen. Zijn ploeggenoot werd met onderkoelingsverschijnselen afgevoerd naar het ziekenhuis.

Deel hier jouw herinneringen aan Kely Meafua

‘We zijn zeer geschokt. We zijn een speler, vriend en broer verloren’, zo liet zijn club via social media weten. Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid en heb jij in dat kader wel een uitvaartverzekering afgesloten? Op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je alles lezen over deze verzekering. Ook worden hier de beste verzekeraars aan jou voorgesteld. Je kunt ze hier vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken. Heb jij herinneringen aan Kelly Meafua? Deel ze dan hier met ons op de website. Je kunt er ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de veel te vroeg overleden rugbyspeler.

5/5 - (7 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie