Heel ‘Drontendale’ rouwt, uitvaart Michael Yates live online te volgen

Heel Dronten gaat uitvaart Engelsman volgen
Heel Dronten gaat uitvaart Engelsman volgen

In het Nederlandse Dronten is onthutst gereageerd op het overlijden van Michael Yates. De Engelsman overleed op 80-jarige leeftijd in Settle. De uitvaart van Yates is aanstaande woensdag (16 september) live online te volgen via obitus.com. De verwachting is dat veel inwoners van Dronten van die gelegenheid gebruik gaan maken. Dat de uitvaart Michael Yates live te volgen is, zegt alles over de band tussen hem en Dronten.

Dronten rouwt om overleden Yates

Dronten rouwt. Yates was een bekend gezicht in de polder. Dat had vooral te maken dat hij ooit een scholierenuitwisseling initieerde tussen de South Craven School in Cross Hill en het Almere College in Dronten. Behalve Yates en de scholen waren ook de rotary’s van beide plaatsen bij de uitwisseling betrokken.

Engelsman bleef Dronten bezoeken

Toen Yates, hij was godsdienstleraar, stopte beef hij samen met zijn vrouw Chris Dronten trouw bezoeken, Hij werd er een graag geziene gast en had zo’n beetje een vaste plek op camping Wisent. Yates liet altijd weten Dronten in zijn hart gesloten te hebben en noemde het zelf liefkozend Drontendale. Vandaar dus dat de uitvaart Michael Yates live te volgen is, voor alle inwoners van Dronten.

Voor een goed doel in Dronten

De uitvaart van Yates is woensdag vanaf 15,10 uur Nederlandse tijd live online te volgen. Ondertussen heeft zijn vrouw laten weten dat al die mensen die al lieten weten bloemstukken te willen sturen weten dit niet te doen, Zij heeft liever dat het geld besteed wordt aan een goed doel in Dronten. Er worden meer en meer live registraties gedaan van uitvaarten. Dat heeft zeker ook met corona te maken. Of dit standaard in de verzekering is opgenomen? Check daarvoor de verschillende verzekeringen elders op dit platform

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie