Uitvaart Maya Wildevuur, kunstenares is overleden

Kunstenares Maya Wildevuur is overleden. Ze is 78 jaar oud geworden. Over de doodsoorzaak zijn geen nadere mededelingen gedaan. Ook is nog niet bekend wanneer de uitvaart plaats zal vinden.

Uitvaart Maya Wildevuur, kunstenares is 78 jaar oud geworden

Maya Wildevuur begin in 1984 in Hooghalen (Drenthe) een galerie in Huize Dennenrode op landgoed Hiemstrastrate. In het begin van de jaren negentig verhuisde ze naar de Ennemaborg in het Groningse Midwolda. De galerie werd vervolgens overgenomen door haar zoon, die verder ging als galerie Wildevuur. Dit liep uiteindelijk uit op een slepend conflict. Uiteindelijk moest Wildevuur haar zoon 15.000 euro betalen. Wildevuur was een zeer geliefd en ook excentriek kunstenares. De afgelopen periode had ze al te maken met een afnemende gezondheid.

Wil jij de nabestaanden condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

3 gedachten over “Uitvaart Maya Wildevuur, kunstenares is overleden”

 1. Gecondoleerd met het verlies van kunstenares Maya Wildevuur. Enkele jaren mocht ik haar en haar man Jan de Geus bijstaan als vrijwilliger in het kader van mantelzorg.
  Heb een diep respect voor de wijze waarop zij in het leven stonden. Voor mij was het een verrijking die tijd met hen te delen. Wens u sterkte.

  Beantwoorden
 2. Gecondoleerd met het grote verlies van Maya Wildevuur. Ik heb haar leren kennen op een cruise naar de Amazone samen met Jan. Iedere dag stond zij te schilderen op het dek. Daarna hebben we contact gehouden. Zij was een paradijsvogel met een gebroken hart. Moge zij rusten in vrede.

  Beantwoorden
 3. Ik geniet nog elke dag van haar schilderij de papegaaien, wat woonde ze mooi, zo’n statig huis ,het origineel van het schilderij heeft prinses Beatrix, er was een foto van haar bij het origineel, ik mocht er geen foto van
  nemen. Wat een kleurrijkfiguur

  Beantwoorden

Plaats een reactie