Nabestaandenzorg bij een uitvaartverzekering, wat is het?

Het is niet zo dat het leed voor nabestaanden na de uitvaart voorbij is. Integendeel zelfs. Vaak begint het verwerken dan pas, en dat is iets wat allesbehalve gemakkelijk is en voor iedereen anders is. Voor veel nabestaanden wordt de periode na de uitvaart zelfs gezien als de moeilijkste periode. Behalve dat je te maken hebt met emoties, krijg je als nabestaanden vaak ook te maken met allerlei praktische, financiële, juridische en administratieve dingen die geregeld moeten worden. Wist je dat DELA  nabestaandenzorg als speciale service bij een uitvaartverzekering aanbiedt? Wat nabestaandenzorg in combinatie met een uitvaartverzekering precies is, leggen we je hier uit.

Nabestaandenzorg bij een uitvaartverzekering kan je écht helpen

Vaak zijn de zaken wat betreft de uitvaart met een uitvaartverzekering prima geregeld. Als nabestaande leef je dan vaak in een roes en de meeste organisatorische zaken worden door de uitvaartverzorger voor je geregeld. Voor veel nabestaanden komt de klap dan ook meteen na de uitvaart. Zeker ook als het gaat om allerlei financiële en administratieve zaken die geregeld moeten worden. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer en kun je wel een helpende hand gebruiken. Je ziet vaak zelf niet wat nou echt urgente zaken zijn, zaken die onmiddellijk geregeld moeten worden. Zorg voor nabestaanden bij een uitvaartverzekering kan je dan echt helpen en je letterlijk bij de hand nemen.

Nabestaandenzorg als extra service

Nabestaandenzorg bij een uitvaartverzekering helpt jou om de draad van het leven weer op te pakken en is een dienst die bijvoorbeeld uitvaartverzekeraar DELA aan kan bieden. Kies je voor DELA, dan wordt nabestaandenzorg als service aangeboden. Dit geldt ook als je wel bij DELA verzekerd bent, maar de uitvaart bijvoorbeeld niet door hen geregeld is.

Vertrouwd in jouw eigen omgeving: ook dat is nabestaandenzorg

Kies je voor nabestaandenzorg van DELA, dan komt er een coöperatieconsulent bij jou thuis. Prettig in jouw eigen omgeving dus. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken met deze specialist die je verder kan helpen. De coöperatieconsulent biedt een luisterend oor en je krijgt bovendien uitleg over administratieve, financiële en juridische onderwerpen die op dat moment belangrijk zijn. De consulent ziet door de bomen het bos wél en kan je aangeven wat je meteen moet regelen en kan je daarbij helpen. De consulent kan je bovendien doorverwijzen naar een specialist , zoals een een notaris of een belastingadviseur. Als je emotionele problemen ervaart, ook dan kan nabestaandenzorg je echt verder helpen.

De juiste uitvaartverzekering kiezen

Voordat je kiest voor een bepaalde uitvaartverzekering, is het verstandig om je goed in te lezen over de verzekeringen en om kennis te maken met de beste verzekeraars. Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl. Je krijgt op deze plaats ook de kans om de beste verzekeraars goed met elkaar te vergelijken, om zo een verzekering af te sluiten die helemaal voldoet aan jouw specifieke wensen en eisen. Heel verstandig dus om altijd eerst AllesOverUitvaartverzekeringen.nl te bezoeken. Dan vergroot je namelijk de kans dat je een goede keuze maakt.

5/5 - (15 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie