Uitvaart Maurice Hermans, zoon van Toon is overleden

Maurice Hermans, zoon van Toon Hermans, is overleden. Hij is 74 jaar oud geworden en overleed aan de gevolgen van een zeer agressieve bacterie. De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

Uitvaart Maurice Hermans, kunstenaar is 74 jaar oud geworden

Maurice Hermans was de tweede zoon van Toon. Hij assisteerde zijn vader meer dan 35 jaar op en naast de bühne. Ook ontwierp hij licht en geluidsontwerpen voor de shows. Ook was hij verschillende keren te zien als aangever bij zijn vader op het podium. Van 1971 tot 1991 was hij bovendien manager van zijn vader, die in 2000 overleed. Na diens dood werd Maurice Hermans bestuurslid van de Stichting Toon Hermans. In 2017 begon hij zijn eigen theaterproducties. Hij was te zien in theaters in Nederland en België en eerde zo het werk van zijn vader. Maurice Hermans woonde in Maastricht Hij laat een vrouw, drie kinderen en vier kleinkinderen achter.

Wil jij de nabestaanden van Maurice Hermans condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (1 stemmen)
Redactie

3 gedachten over “Uitvaart Maurice Hermans, zoon van Toon is overleden”

 1. Beste Familie
  Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van jullie echtgenoot, vader, schoonvader, opa Maurice.
  Jarenlang volgde ik Toon, daarna Maurice op facebook. Dankbaar om hoe hij de herinnering aan zijn vader levendig hield, dankbaar voor het delen van zijn eigen verhalen, ervaringen, herinneringen, poëzie.
  Hij wordt gemist.
  Sterkte en troost voor deze intriestige tijd.
  Veerle

  Beantwoorden

Plaats een reactie