Uitvaart Stephane Demol, voetballer is overleden

Stephane Demol is op 57-jarige leeftijd overleden. De voormalig speler van Anderlecht overleed aan de gevolgen van ne hartstilstand. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Stephan Demol, voetballer werd slechts 57 jaar oud

Demol speelde in totaal 38 interlands voor de Rode Duivels. In al die wedstrijden wist hij overigens slechts een keer te scoren. Demol brak door bij Anderlecht in Brussel. Met die club werd hij drie keer kampioen en won hij een keer de nationale beker. Later voetbalde Demol voor Bologna, FC Porto, Toulouse, Standard Luik, Cercle Brugge en SC Braga. Demol wed na zijn loopbaan trainer. Hij was onder meer oefenmeester van KV Mechelen en Turnhout. Van 2006 tot 2008 was hij assistent bondscoach van Rene Vandereycken. Later werd hij nog trainer in onder meer Cyprus en Griekenland.

Wil jij de nabestaanden van Stephane Demol condoleren met dit grote verlies? Dat kan op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

3 gedachten over “Uitvaart Stephane Demol, voetballer is overleden”

    • Innige deelneming aan familie en vrienden bij dit veel te vroege heengaan,nooit vergeet ik zijn doelpunt tegen de Sovjet Unie. P.s is het mogelijk mij een gedachtenisprentje toe te sturen. Rollenberg -Bossaerts Zeedijk 151 conc.8370 Blankenberge

      Beantwoorden

Plaats een reactie