Uitvaart Martin Zwerts, beste frietbakker van Nederland is overleden

Frietbakker Martin Zwerts is overleden. Hij runde de bekende frietzaak Friture Martin Zwerts aan de Boschdijk in Eindhoven. Zwerts overleed na een kort ziekbed. Over de uitvaart van Martin Zwerts zijn verder geen mededelingen gedaan. Martin Zwerts runde de frietzaak overigens samen met zijn vrouw Annelies.

Uitvaart Martin Zwerts, frietbakker is slechts 64 jaar oud geworden

Zwerts en zijn vrouw deden de frietzaak eind vorig jaar van de hand. Na jarenlang hard werken wilde hij samen met Annelies genieten van zijn pensioen. Dat heeft echter maar kort mogen duren. In totaal was Zwerts twintig jaar eigenaar van de zaak. In totaal werd de zaak liefst acht keer uitgeroepen tot de beste van Nederland door de website Frietopia. Behalve een vestiging in Eindhoven had Zwerts eveneens vestigingen in zowel Singapore als in Korea. De zaak in Eindhoven bleef na het vertrek van Zwerts overigens zijn naam dragen, en het is de bedoeling dat dit ook zo blijft, Klanten zijn dit zo gewend en bovendien heeft de zaak een meer dan goede naam.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Martin Zwerts? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

4.8/5 - (17 stemmen)
Redactie

9 gedachten over “Uitvaart Martin Zwerts, beste frietbakker van Nederland is overleden”

 1. Het duo was het beste ever op het gebied van frites alsmede ontvangst. Martiens vader Piet had al de beste frites en het was daarom na zijn overlijden niet makkelijk om die naam hoog te houden. Het is Martien en Annelies wonderwel perfect gelukt. Heel triest dat Martiens overlijden zo snel kwam. Annelies wensen wij heel veel sterkte en Martien “rust zacht na een zeer druk en zwaar leven”.
  Cindy en Peter van de Ven.

  Beantwoorden
 2. Een goede vriend is niet meer !
  Harde werkers altijd en voor iedereen een woord van dank .
  Net genietend van waar zij jaren voor gewerkt hadden , verlaat Martin onverwachts het mooiste podium !
  Als door een tsunami werden we geraakt door dit onverwachts groot verlies .
  Voor altijd in herinnering wensen wij Annelies alle sterkte van de wereld om deze leegte van dit prachtige mooi warm persoon een plaats te kunnen geven .
  Voor altijd in ons hart en dank Annelies dat wij Martin hebben mogen leren kennen wensen wij jou alle sterkte .
  Rust zacht goede vriend ,

  Henk & Tineke Wijnbeld
  Vught

  Beantwoorden
 3. Heel veel sterkte Annelies met het verlies van Martin.
  Zo kort nog maar kunnen genieten.
  Ongelooflijk. Af en toe kwamen we lekker frietje eten. Was altijd gezellig. Bij nieuwe eigenaar zijn we nog niet geweest.
  Heel veel kracht en sterkte gewenst.

  Een frites eter

  Beantwoorden
 4. Wat droevig… zo jammer dat Martin zo kort mocht genieten van zijn pensioen!
  Annelies, Heel veel sterkte en kracht toegewenst met het verlies van Martin!

  Beantwoorden
 5. Lieve annelies . Onvoorstelbaar wat jij nu meemaakt , afscheid van je wederhelft Martin , ik zie jullie zo staan , mart de slechte frietjes eruit pikkend , en jij altijd goeie zin , en een praatje , lieverd , alle kracht gewenst , er word aan jullie gedacht .

  Beantwoorden
 6. Lieve Annelies,

  Niet te geloven, wat een slecht nieuws. O jee toch! We schrokken enorm, toen we het hoorde. Eigenlijk missen we jullie gezelligheid al sinds december 2021. We kwamen altijd met heel veel plezier; een grote friet stoofvlees, een kleine speciaal én een of twee softijsjes!
  Annelies, we wensen je enorm veel sterkte toe met het dragen van dit plotselinge verlies. Ik zou willen dat ik kon toveren, dat Martin nog leefde en minimaal 90 zou worden! Dat had ik jullie samen zó gegund, nog jaren samen genieten van de mooie momenten in het leven.
  Annelies, nogmaals heel veel sterkte en gecondoleerd met dit enorme verlies.

  Lieve groet,
  Vincent Pothuizen (kleinzoon van J.C.H. Pothuizen; het voormalige Verhuisbedrijf uit Eindhoven, vlakbij jullie mooie frietzaak, vroeger).

  Beantwoorden

Plaats een reactie