Uitvaart James Caan, The Godfather acteur is overleden

James Caan is overleden. Zijn overlijden werd via Twitter wereldkundig gemaakt. Caan is 82 jaar oud geworden. Waaraan hij overleden is en wanneer de uitvaart zal zijn, is niet bekend gemaakt.

Uitvaart James Caan, acteur is overleden op 82-jarige leeftijd

James Caan werd vooral bekend vanwege zijn prominente rol in de fil The Godfather. Caan trouwde in zijn leven vier keer en vier keer liep het huwelijk weer uit op een scheiding. Hij laat vijf kinderen na, waaronder Scott Caan, bekend van de serie Hawaï Five-O, James Caan speelde in The Godfather, de bekende film die in 1972 in de bioscopen te zien was. Hij speelde er samen met onder meer Marlon Brando en Al Pacino. Voor zijn rol ontving hij een Oscar nominatie. In The Godfather kwam hij te overlijden. Toch was hij in een flashback scene nog even te zien in The Godfather II. Al Pacino reageerde geschokt op het overlijden van James Caan. ‘In de film was hij mijn fictieve broer als Sonny Corleone. Hij was echter vooral een vriend voor het leven. James zat nog zo vol leven en was een echte durfal. Hij was boven alles echter een unieke vriend.”

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van James Caan? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie