Uitvaart Liz Sheridan, actrice is overleden

Liz Sheridan, Amerikaanse actrice, is op 93 jarige leeftijd overleden. Ze overleed in haar slaap, precies vijf dagen nadat ze haar verhaardag had gevierd. Sheridan genoot grote bekendheid op Broadway en in de televisiewereld.

Uitvaart Liz Sheridan, actrice overleed op 93-jarige leeftijd

Sheridan is vooral bekend geworden door haar rol in de Amerikaanse comedy Seinfeld. Ze was in alle negen seizoen van de populaire serie te zien. Verder genoot ze grote bekendheid vanwege haar rol als moeder Raquel Ochomek in de serie Alf, een serie waarin een ruimtewezen bij een Amerikaans gezin kwam wonen.

Bekend van Seinfeld, Alf, Kojak en Melrose Place

Bijzonder, Liz Sheridan begon haar loopbaan ooit als buikdanseres. Ze had enige tijd een relatie met James Dean en stond met Meryl Streep op het toneel in het bekende stuk ‘Happy End’. In de tachtiger jaren verhuisde ze van het toneel richting televisie. Behalve haar rol in Seinfeld en Alf, had ze ook grote en kleinere rollen in bekende televisie series als Kojak, The A-Team en Melrose Place. Over de uitvaart van Liz Sheridan is niets bekend gemaakt.

Vergelijk hier de uitvaartverzekeringen

Heb jij wel eens nagedacht over jouw eigen uitvaart en over het belang van het regelen van een uitvaartverzekering? Check de informatie hier op AllesoverUitvaartverzekeringen.nl en je kunt de verschillende verzekeringen goed met elkaar vergelijken. Heb jij speciale herinneringen aan Liz Sheridan? Deel die dan met ons, hier helemaal onderaan de pagina. Er is ook ruimte om condoleances over te brengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie