Uitvaart Robbie Robertson, zanger is overleden

De Canadese zanger, gitarist en songwriter Robbie Robertson is op 80-jarge leeftijd overleden. Over de doodsoorzaak is geen mededeling gedaan. Ook is nog niet bekend wanneer de uitvaart van Robbie Robertson plaats zal vinden.

Uitvaart Robbie Robertson, zanger is 80 jaar oud geworden

Robbie Robertson was oprichter, zanger en gitarist van The Band. Deze band was in de zeventiger jaren zeer populair, onder meer door de hit (door Robertson geschreven) The Weight. The Band bracht een unieke combinatie van folk, blues en rock & roll. Ook klonk een beetje Americana door. De band was zo populair, dat een grootheid als Eric Clapton ooit zei dat hij graag lid was geworden van The Band. Robertson hief The Band in 1976 op. Dit met name omdat hij zich irriteerde aan het overmatige drank en drugsgebruik binnen de groep. The Band gaf in 1976 een afscheidsconcert in San Francisco: The Last Waltz. Robertson ging vervolgens solo verder.

Wil jij de nabestaanden van Robbie Robertson condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie