Uitvaart Koos Alberts: de volkszanger is overleden

Op 71-jarige leeftijd is volkszanger Koos Alberts overleden. In het bijzijn van zijn familie nam hij afscheid. Koos Alberts is bekend van hits zoals “Ik verscheurde je foto” en “Gisteren heeft zij mij verlaten”. Lees meer over uitvaart Koos Alberts.

“Ik heb een prachtig leven gehad” – Koos Alberts

Koos Alberts heeft moedig gestreden tegen blaaskanker maar helaas de strijd verloren. De volkszanger was zeer geliefd onder liefhebbers van het Nederlandse lied. In de jaren 80 brak hij echt door en trad hij regelmatig op. Koos Alberts kreeg in 1987 een auto ongeluk waardoor hij in een rolstoel raakte.

Sinds juni 2018 trad hij door zijn ziekte niet meer op. “Ik heb een prachtige leven gehad” gaf hij aan in een interview.

Uitvaart Koos Alberts

Door zijn ziekte en uitvaartverzekering heeft hij tijd gehad om zijn eigen uitvaartwensen te bespreken en vast te leggen. Zo wil hij gecremeerd worden in Leusden.

Koos gaf veel om zijn fans. Vandaar dat fans van Koos Alberts donderdag 4 oktober tussen 18.00 en 20.00 uur afscheid hebben kunnen nemen. Het vond plaats in crematorium Amersfoort aan de Dodeweg 31 in Leusden. De crematie heeft in besloten kring plaatsgevonden.

Koos Alberts: condoleren en herinneringen

Wil je familie en vrienden van Koos Alberts condoleren? Of heb je een boodschap? Laat je bericht hieronder achter:

5/5 - (21 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)

3 gedachten over “Uitvaart Koos Alberts: de volkszanger is overleden”

  1. Rust zacht Koos! Jouw muziek daar hield ik van en zal dat altijd blijven doen. Vaak genoten van je optredens en vaak denk ik daaraan terug. Dank voor die mooie tijd Ik wenstuur de familie heel veel sterkte deze dagen. Gecondoleerd!

    Beantwoorden
  2. Veel respect voor je doorzettings vermogen. Dank je wel voor jouw lied, ik zal er van blijven genieten. Ook veel respect voor je vrouw Joke, die altijd aan je zijde stond. Mooi om te zien hoeveel mensen van elkaar kunnen houden. Familie van Koos, gecondoleerd. Lieve Koos, rust zacht en schitter als een ster voor ons in de nacht. ⭐

    Beantwoorden

Plaats een reactie