Uitvaartwensen vastleggen

Gratis de uitvaartwensen vastleggen?


  Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

  Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
  Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
  100% Gratis online service  Hoe heb je de zaken geregeld voor jouw uitvaart? Ben je ooit betrokken geweest bij de verdrietige situatie waarin je een uitvaart moest regelen (en misschien zelfs moest bekostigen) voor een naaste? Dan weet je dat er veel meer bij komt kijken dan verwacht. Naast praktische zaken vormgeven dien je na te denken over de wensen van de overledene. Wat zou hij of zij prettig gevonden hebben wat betreft de uitvaart? Hoe zorg je dat je zeker weet dat je het allemaal goed in orde hebt gemaakt? Gratis de uitvaartwensen vastleggen helpt bij het bepalen van de uitvaart voor jezelf voor later.

  Eenvoudig jouw eigen uitvaartwensen vastleggen

  Waar moet je allemaal bij stil staan wanneer je een uitvaart moet regelen? Moet een een advertentie in een dagblad worden gezet en kaarten worden verstuurd? Wat zijn de voorkeuren en wensen van de overledene? Wat voor kist moet er komen? Een crematie of juist een begrafenis? En een borrel na de uitvaart? Waar moet de as na een crematie worden verstrooid? Het antwoord op al deze vragen kun je in jouw uitvaartwensen vastleggen. Zo weet je zeker dat alles geregeld kan worden zoals jij dat wenst. Nog belangrijker; jouw nabestaanden hoeven in een toch al moeilijke tijd geen zorgen te hebben, alles is duidelijk beschreven op jouw formulier.

  De uitvaartwensen vastleggen, hoe doe je dat?

  Wij maken het nu mogelijk om geheel gratis jouw uitvaartwensen vast te leggen. Dit doe je op een handig formulier dat je vervolgens uitprint. Geef een aantal belangrijke personen in jouw leven een kopie van de afdruk, om te bewaren. Zo weet je zeker dat iedereen op de hoogte is van jouw wensen voor het overlijden. Tevens kun je aan de hand van jouw wensen bepalen hoeveel geld je zou moeten reserveren voor de uitvaart. Uiteraard kun je dit tevens regelen middels het afsluiten van een natura– of kapitaal uitvaartverzekering. Zo heb je alles goed voor elkaar en draaien nabestaanden niet op voor de kosten van jouw uitvaart.

  Uitvaartwensen vastleggen schept rust

  Ga met rust de toekomst in, in de wetenschap dat je alles duidelijk hebt vastgelegd. Wil je een erfenis vast laten leggen, dan doe je dat bij de notaris middels een testament. Het formulier voor het vastleggen van de wensen voor de uitvaart is puur bedoeld als leidraad voor jouw geliefde nabestaanden. Neem even de tijd voor het uitvaartwensen vastleggen en bespreek met jouw naasten waar zij het formulier kunnen vinden wanneer je komt te overlijden. Dat biedt rust!


   Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

   Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
   Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
   100% Gratis online service


   5/5 - (14 stemmen)
   Kasper, Uitvaartverzekering expert
   Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)