Uitvaart Charles Aznavour: de grootse Franse zanger is overleden

De grootse Franse zanger Charles Aznavour is overleden. Op 94-jarige leeftijd overleed hij in zijn woning in Frankrijk. Meer over uitvaart Charless Aznavour, zijn leven en zijn carrière. 

Carrière Charles Aznavour: 1400 liedjes

Charles Aznavour was al sinds 9 jaar bezig met optreden. Zijn artistieke ouders lieten hem snel de wereld van theater zien. Zijn ouders waren Albanese immigranten en Charles groeide op in Parijs.

In de loop der jaren heeft hij meer dan 100 miljoen platen verkocht door de hele wereld. Naast zanger was hij tevens acteur. Hij speelde in maar liefst zestig films. In totaal schreef hij meer dan 1400 chansons. Bekende nummers van Charles Aznavour zijn She, For me formidable, La mamma, Hier encore en La Bohème.

Uitvaart Charles Aznavour

Volgens de uitvaartwensen van Charles zou hij worden begraven en worden bijgezet in het familiegraf in Montfort l’ Amaury, een plaats onder Parijs. Zijn ouders liggen daar begraven evenals zijn zoon Patrick die op 25-jarige leeftijd overleed.

In Frankrijk is vrijdag 5 oktober een ceremonie waar ook president Macron bij zal zijn. Daarnaast zal in Armenië, waar Charles Aznavour afkomstig is en wordt gezien als nationale held, een dag plaatsvinden om hem te herdenken.

Ook zeker zijn van een mooie persoonlijk uitvaart?

Met een uitvaartverzekering heb je een gerust gevoel voor een uitvaart die bij je past.

Jouw condoleances:

Heb jij goede herinneringen aan Charles Aznavour? Laat een bericht achter:

 

 

5/5 - (13 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)

3 gedachten over “Uitvaart Charles Aznavour: de grootse Franse zanger is overleden”

  1. Waar ik hem ook hoorde Aznavour en zijn muziek, ik luisterde intens, maar niet getreurd ik ga hem terug zien en ook horen, dat is ons reeds beloofd, dan weer life genieten van
    Charles, Adieu.

    Beantwoorden

Plaats een reactie