Uitvaart Klaas Hofstra, acteur is overleden

De Nederlandse acteur Klaas Hofstra is overleden. Hij is 79 jaar oud geworden. Waaraan Hofstra is overleden, is niet bekend gemaakt. Wel is bekend gemaakt dat Hofstra aanstaande dinsdag begraven zal worden.

Klaas Hofstra is vooral bekend geworden vanwege zijn rol als Dick van Lennip in de bekend etelevisieserie Medisch Centrum West. Deze serie was van 1988 tot 1994 te zien op de Nederlandse televisie. Hofstra had een rol in alle honderd afleveringen van de zeer populaire serie, waarin onder meer ook Marc Klein Essink een belangrijke rol speelde. In de serie had Hofstra een rol als internist. In 2003 was Hofstra eveneens te zien in de film De Schippers van de Kameleon. Daarin vertolkte hij de rol van postbode Sjoerd. Behalve in films en series was Hofstra ook te zien in tal van bekende toneelstukken. Bovendien was hij ook in het buitenland actief.

Wil jij de nabestaanden van Klaas Hofstra condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

5/5 - (4 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie