Uitvaart Michael Gambon, acteur is overleden

De bekende Ierse acteur Michael Gambon is overleden. Hij is 82 jaar oud geworden. Het is niet bekend wanneer de uitvaart plaats zal vinden, zoals ook niets is medegedeeld over de doodsoorzaak van de gevierde acteur.

Bekend van de Harry Potter films

Gambon kwam pal voor zijn 83e verjaardag te overlijden. In ons land werd hij vooral bekend vanwege zijn rol als Perkamentus in de laatste Harry Potter films. In 2004 maakte hij zijn debuut in een Potter film. Dat was in de film De Gevangenen van Azbakan. Het was de verfilming van het derde boek in de veelgelezen Potter reeks. Michael Gambon nam de rol over van Richard Haris, die de rol van Perkamentus in de eerste twee films vervulde. Harris stierf namelijk, kort nadat de tweede film te zien was. Uiteraard was Michael Gambon in meerdere films en series te zien en binnen de filmwereld is geschilkt gereageerd op zijn overlijden.

Wil jij de nabestaanden van Michael Gambon condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeirngen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (3 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie