Ardanta gaat verder onder de naam a.s.r.

Ardanta gaat verder onder de naam a.s.r. De uitvaartverzekeraar is per 25 september opgegaan in a.s.r. Klanten zullen overigens niets merken van de overstap. Dit geld eveneens voor medewerkers van Ardanta. Bovendien blijft het nieuwe a.s.r. gewoon vanuit Enschede werken en blijft ook het meldpunt overlijden op dezelfde wijze bereikbaar (0800-33 33 000). A.s.r. is een beurgenoteerde verzekeringsgroep die ontstaan is in 1997. De afkorting is een samenvoeging van Amersfoortse en Stad Rotterdam.

Aantal merken terugbrengen; Ardanta gaat verder onder de naam a.s.r.

Ardanta was al jarenlang een merk van a.s.r. Klanten zullen helemaal niets merken van de de nieuwe naam. De polisvoorwaarden blijven namelijk hetzelfde en klanten krijgen dus geen nieuwe polis van a.s.r. Reden van deze verandering is vooral het feit dat a.s.r. het aantal merken nadrukkelijk terug wil brengen. Zo werd eerder dit jaar al besloten om de labels Ditzo en Europeesche Verzekeringen voortaan a.s.r te noemen. Ook van die overstap merkten de klanten niets.

Geen nieuwe polissen

Ardanta bestond vanaf 1965 en had rond de 3,8 miljoen klanten. Daarmee was het één van de grootste verzekeraars van ons land. Sinds 2000 was het een onderdeel van a.s.r. Klanten van Ardanta zijn ondertussen persoonlijk geïnformeerd over de naamswijziging en zullen, zoals gezegd, niet te maken krijgen met nieuwe polissen. A.s.r. is een van de grootste verzekeringsgroepen. Het biedt een zeer breed scala aan financiële producten. Bovendien beschikt het over een eigen vermogensbeheerafdeling.

5/5 - (5 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie