Uitvaart Kirstie Alley, actrice is overleden

In Amerika is actrice Kirstie Alley overleden. Haar overlijden is door haar dochters True en Lillie via Twitter bekend gemaakt. De actrice leed al langer aan kanker. Wanneer de uitvaart van Kirstie Alley plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt. Alley is 71 jaar oud geworden.

Uitvaart Kirstie Alley, actrice is 71 jaar oud geworden

Alley speelde in diverse series en films. Haar eerste rol was die van een Vulcan in Star Trek 2. Ze werd vervolgens bekender door haar rol in North and South, een serie die ging over de Amerikaanse burgeroorlog. De echte grote doorbraak was in 1987 toen ze als Rebecca Howe een rol kreeg in de komedieserie Cheers. Voor deze rol won ze in 1991 een Golden Globe voor de beste vrouwelijke actrice en ze won eveneens een Emmy Award voor de beste vrouwelijke hoofdrol. Later maakte ze nog drie films met John Travolta: de Look Who’s Talking trilogie. Ook Travolta heeft net als de gehele televisiewereld geschokt gereageerd op het overlijden van de zeer gerespecteerde actrice.

Wil jij de nabestaanden van de actrice condoleren? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Kirstie Alley, actrice is overleden”

Plaats een reactie