Uitvaart Christine McVie, zangeres is overleden

Zangeres Christine McVie, bekend geworden van Fleetwood Mac, is op 79-jarige leeftijd overleden. Waaraan McVie is overledne, is niet bekend gemaakt. Ook de datum van de uitvaart is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Christine McVie, ze is 79 jaar oud geworden

McVie sloot zich begin jaren zeventig aan bij Fleetwood Mac, nadat ze getrouwd was met bassist John McVie. Ze bleef aan Fleetwood Mac verbonden tot aan 1998. In 2014 keerde ze nog weer terug bij de zeer succesvolle band. Christine McVie schreef verschillende grote hits voor de band zoals Little Lies, Everywhere en Don’t Stop. McVie stierf in het bijzijn van haar familie en het nieuws van haar overlijden werd door het management van de band bekend gemaakt. Voor haar verdiensten voor de muziek werd ze verschillende keren onderscheiden. Zo kreeg ze een plek in de Rock and Roll Hall of Fame en won ze twee keer een Grammy Award. Ook kreeg ze de prestigieuze Brit Award. In 2019 trad ze nog op in Nederland, tijdens Pinkpop. In 1971 had ze ook al eens in Landgraaf opgetreden.

Wil jij de nabestaanden van Christine McVie condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Christine McVie, zangeres is overleden”

Plaats een reactie