Uitvaart Khalifa Al Nahyan, sjeik VAE is overleden

Khalifa Al Nahyan is overleden. de sjeik van de Verenigde Arabische Emiraten is 76 jaar oud geworden. Over de doodsoorzaak is niets bekend, evenmin wanneer de uitvaart plaats zal vinden. Het overlijden van de sjeik werd door staatspersbureau WAM wereldkundig gemaakt.

Uitvaart Khalifa Al Nahyan, sjeik is 76 jaar oud geworden

Khalifa Al Nahyan was sinds 2004 sjeik van de VAE. Hij was ook emir van Abu Dhabi. Zijn werkzaamheden zullen de komende periode worden overgenomen door Mohammed Bin Rashid Al Maktoum. Hij is aangesteld als tijdelijke president. De zeven leiders van de emiraten zullen binnen een termijn van dertig dagen bijeen komen om een nieuwe leider te kiezen. Het heeft er alle schijn van dat de halfbroer van de overleden sjeik, Mohammed Bin Zayed Al Nahyan van Abu Dhabi, de positie in zal vullen. Door velen werd hij al lange tijd gezien als de leider van de Verenigde Arabische Emiraten. Dat heeft alles te maken met het feit dat de overleden sjeik sinds een hartinfarct i 2014 al niet meer in het openbaar verscheen.

Deel jouw herinneringen aan de overleden sjeik van de VAE

Heb jij al eens nagedacht over jouw afscheid? En heb jij in dat kader al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekering.nl kun je er alles over lezen. De beste verzekeraars worden aan je voorgesteld en je kunt die hier prima met elkaar vergelijken. Door dat te doen, kies je altijd de voor jou beste verzekering. Heb jij nou speciale herinneringen aan de overleden Khalifa Al Nahyan? Deel die dan met ons op deze website, onderaan de pagina. je kunt daar ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de overleden sjeik.

5/5 - (6 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie