Uitvaart Gerard Klaasen, presentator is overleden

KRO-presentator Gerard Klaasen is overleden. Klaasen werkte voor tal van radio- en televisieprogramma’s van de KRO. Over de doodsoorzaak en over de uitvaart van Klaasenzijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Gerard Klaasen, al vanaf 1976 verbonden aan Kruispunt Radio

Klaasen presenteerde tal van KRO radioprogramma’s als Kruispunt Radio Echo, Kerk in Meervoud, 1opdeMiddag en de Nachtspiegel. In 2002 was hij bovendien een van de presentatoren van de talkshow op de televisie Vurige Tongen. Hij was vanaf het jaar 1976 onafgebroken verbonden aan het radioprogramma Kruispunt. In 1978 en in 2005 volgde hij namens de KRO vanuit Rome de conclaven waaruit Johannes Paulus II, Benedictus XVI en Franciscus als Paus naar voren kwamen. Klaasen wordt omschreven als een icoon met passie voor de maatschappelijke betekenis van de Roomse boodschap.

Deel jouw herinneringen aan Gerard Klaasen op deze website

Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid? He jij al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl worden de beste verzekeraars aan jou voorgesteld. Je kunt ze bovendien met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken. Heb jij speciale herinneringen aan Gerard Klassen? Deel die dan met ons, onderaan deze pagina. Daar kun je ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden.

5/5 - (6 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie