Uitvaart Kees Driehuis, de presentator en tv-maker is overleden

Kees Driehuis is op 67-jarige leeftijd overleden. De oud-presentator van Per Seconde Wijzer en tevens redacteur bij diverse TV-programma’s was al enkele jaren ziek. Lees meer over de uitvaart Kees Driehuis, zijn carrière en laat een condoleance achter.

Carrière Kees Driehuis: loopbaan van een TV en Radio maker

Kees Driehuis begon zijn loopbaan als redacteur en presentator bij diverse TV en radio programma’s. Hij was destijds in dienst van VARA. Programma’s waar hij aan mee werkte waren onder andere Zembla, Sonja Barend, NOVA, Sinterklaasjournaal en uiteraard Per Seconde Wijzer.

Ziekte stil gehouden voor het grote publiek

Het bleek dat Kees Driehuis ruim 2 jaar chronisch ziek was. Hij heeft dit stil willen houden, alleen zijn naasten wisten ervan. Het bijzondere hieraan is dat deze mensen, waaronder Astrid Joosten, het stil hebben gehouden.

Uitvaart Kees Driehuis: begrafenis of crematie

Het is nog niet bekend hoe de uitvaart van Kees Driehuis er uit gaat zien. Naar verwachting zal de begrafenis of crematie in besloten kring plaatsvinden. Gezien de tijd van de ziekte is het aannemelijk dat de uitvaartwensen bekend waren en was voorzien van een uitvaartverzekering.

Condoleren van nabestaanden Kees

condoleren kees driehuis

Indien gewenst kan je hieronder condoleance achter laten voor de nabestaanden van Kees Driehuis. Deel je herinneringen en momenten van de bekende presentator en radio en TV maker.

5/5 - (3 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)

1 gedachte over “Uitvaart Kees Driehuis, de presentator en tv-maker is overleden”

  1. We kunnen hem niet meer zien. We kunnen hem niet meer horen. Maar we zullen hem voor altijd in ons hart meedragen.
    Een prachtig mens is veel te vroeg gestorven. Maar de mooie herinneringen aan al die mooie uitzendingen zullen ons ook voor altijd in onze gedachten blijven.
    Wij wensen U veel moed om de komende periode te doorstaan en hopen dat U veel steun krijgt van al degene die U nu omgeven

    Beantwoorden

Plaats een reactie