Uitvaart Karel van der Graaf, presentator is overleden

De bekende presentator en journalist Karel van der Graaf is overleden. Hij is 72 jaar oud geworden. Van der Graaf overleed aan de gevolgen van Alzheimer. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt.

Presentator Wie is de Mol?

Karel van der Graaf was van 1969 tot 2007 in dienst van de AVRO. Hij presenteerde in die tijd verschillende televisie- en radioprogramma´s. Zo was hij sinds 1986 het gezicht van Televizier en presenteerde hij van 1996 tot 2004 het eveneens bekende programma Netwerk. Ook was hij het gezicht van TweeVandaag. Van der Graaf was bovendien in 2006 en 2007 de presentator van Wie is de Mol? Bij zijn eveneens bekende praatprogramma Karel brak ooit een vechtpartij uit, nog steeds een iconisch televisiemoment dat nog steeds vaak op de televisie herhaald wordt. Van der Graaf was al heel erg lang ziek en leed aan Alzheimer. Hij overleed in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen.

Wil jij de nabestaanden van Karel van der Graaf condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie