Uitvaart Rosalyn Carter, first lady is overleden

Rosalyn Carter, voormalig first lady van Amerika, is overleden. Ze is 96 jaar oud geworden. Over de doodsoorzaak zijn geen mededelingen gedaan. Ook is nog niet bekend wanneer de uitvaart plaats zal vinden. Jimmy Carter, voormalig president van Amerika, leeft overigens nog steeds. Hij is inmiddels 99 jaar en daarmee de oudste nog levende president van Amerika.

Belangrijke rol als first lady

Rosalyn Carter speelde een belangrijke rol als first lady. Ze woonde kabinetsvergaderingen bij en gaf advies over beleidskwesties. Ze maakte zich bovendien sterk voor mensne die te maken hadden met psychische klachten. ´Ze inspireerde de wereld en was ene voorrechter van gelijke rechten voor vrouwen en meisjes´, liet de huidige president Joe Biden weten. Ondertussen hebben ook Bill Clinton, George W. Bush, Barack Obama en Donald Trump publiekelijk gereageerd op het overlijden van Rosalyn Carter.

Wil je de nabestaanden van Rosalyn Carter condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie