Uitvaart Kailia Posey, Toddlers & Tiaras ster is overleden

Kailia Posey is overleden. Ze was slechts zestien jaar. Haar moeder Marcy maakte het overlijden bekend via Facebook. Over de exacte doodsoorzaak en over de uitvaart van Kailia Posey zijn geen nadere mededelingen gedaan. Posey genoot bekendheid vanwege haar optreden in de televisieserie Toddlers & Tiaras.

Uitvaart Kailia Posey, ze werd slechts zestien jaar oud

Kailia Posey werd vooral bekend vanwege ene fragment waarop ze lachend opzij kijkt. Dit beeld werd en wordt nog steeds volop als ‘meme’ gebruikt op de social media. Toddlers & Tiaras is een populair maar niet onomstreden televisieprogramma in Amerika. Kleuters en ouders worden gevolgd tijdens modellenwedstrijden. In eerste instantie kwam er erg veel kritiek op het programma, vooral omdat de kinderen vaak als volwassenen behandeld werden. Het televisieprogramma werd zelfs even van de buis gehaald maar is al vanaf 2016 weer te zien.

Te kampen met mentale problemen

Kailia Posey was overigens slechts in één aflevering te zien. De videostil van haar grijns leverde haar echter wereldwijde bekendheid op. Die bekendheid deed haar overigens niet altijd goed. Van Kailia was bekend dat ze te maken had met mentale problemen. Heb jij alles wat betreft de uitvaart goed geregeld? En heb jij wel een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je alles lezen over deze zeer waardevolle verzekering. De beste verzekeraars worden aan je voorgesteld en door ze te vergelijken kun je de voor jou beste verzekering kiezen.

Deel jouw herinneringen aan Kailia Posey op deze website

Heb jij speciale herinneringen aan Kailia Posey? Deel die dan hier met ons op de website, onderaan deze pagina. Je kunt daar ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de veel te vroeg gestorven Kailia Posey.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie