Uitvaart Feiko Reitsema, oprichter Leef! is overleden

In Doetinchem is zeer plotseling Feiko Reitsema overleden. Hij werd slechts 52 jaar. Over zowel de doodsoorzaak als over de uitvaart zijn geen nadere mededelingen gedaan. Behalve oprichter van Leef! was Reitsma ook pastor van deze Doetinchemse kerkgemeenschap.

Uitvaart Feiko Reitsema, pastor is overleden op 52-jarige leeftijd

Het overlijden van Reitsema kwam als een donderslag bij heldere hemel. Zijn overleden werd via de facebook pagina van Leef! bekend gemaakt. ‘We weten dat hij nu feest viert bij zijn geliefde Jezus. Nu al wordt hij enorm gemist’, zo viel er te lezen. Reitsema begon in 2004 de Christengemeente Doetinchem. Later werd dit Leef!. De nog jonge kerk had lang een plek in het voormalige gemeentehuis van Ambt Doetinchem aan de Varsseveldseweg, daar waar nu Pluryn gevestigd is. Dit is een zorgorganisatie.

Elke week kwamen 150 mensen naar bijeenkomsten van Leef!

In 2018 verhuisde Leef! naar de voormalige gevangenis De Kruisberg, waar het zijn intrek nam in de sporthal van de gevangenis. Elke week bezochten rond de 150 mensen de bijeenkomsten van Leef! Heb jij overigens wel eens nagedacht over jouw afscheid en heb jij wel een uitvaartverzekering afgesloten? Op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je er alles over lezen. Ook kun je hier de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

Deel jouw herinneringen aan Feiko Reitsema

Heb jij speciale herinneringen aan Feiko Reitsema en wil je die met ons delen? Dat kan onderaan deze pagina. Je kunt daar ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de te vroeg overleden Reitsema.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie